«Всі однакові перед законом», - Артем Запотоцький про затримання керівника «Варти порядку»

6
1
«Всі однакові перед законом», - Артем Запотоцький про затримання керівника «Варти порядку»
Депутат Луцькради Артем Запотоцький вважає, що затримання Олександра Тиводара та обшуки "Варти порядку" не є політичним переслідуванням.

Про це він розповів у коментарі "Волинь24".

Нагадаємо, у вівторок, 8 серпня, затримали керівника громадського формування "Варти порядку" Олександра Тиводара, а також обшукали домівку та офіс "вартівців".

"Всі однакові перед законом. Якщо це дійсно мало місце, будь ласка, нехай відповідають. Якщо я не помиляюсь, "Варта порядку" не є структурою "УКРОПУ". Це громадське формування і воно не може належати будь якій політичній силі. Я не розумію, до чого тут політичне переслідування", - зазначив Запотоцький.

Нагадаємо, у середу, 9 серпня під стінами СБУ у Луцьку відбувся мітинг, учасники якого прийшли підтримати Олександра Тиводара. Вони тримали прапори "УКРОПу" та казали, що обшуки "вартівців" - це політичний тиск.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже тошнить від його рожи!!!!
Відповісти
Піди та й поригай.
Відповісти
тобі помогло?
Відповісти
молодець, усе вірно
Відповісти
Бреше і оком не моргне !!! Всім відомо що " Варта порядку " -" кишенькова" армія Палиці .
Відповісти
махновщина.......при першій серйозній заворусі оці різні варти..націоналісти різних мастей ..дадуть драла..історія любить повторятись...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні