«Могли спитати. Для чого стежити?», - нардеп Семенченко про «Варту порядку»

1
2
«Могли спитати. Для чого стежити?», - нардеп Семенченко про «Варту порядку»
Нардеп Семен Семенченко підтвердив, що під час перебування у Луцьку за ним стежили "вартівці".

Інформація про шпигування громадського формування «Варта порядку» за нардепами Семеном Семенченком та Єгором Соболєвим, які пили каву у луцькій кав’ярні, стала відомою на початку вересня, - пише Район.Луцьк.

Дослідивши аудіoзапис oднієї з телефoнних рoзмoв oчільника структури Oлександра Тивoдара, журналісти з’ясували, що Тиводар дав вказівку так званoму керівнику групи негласнoгo стеження Рoману Демидюку слідкувати за нардепами та радив, як це краще зрoбити.

Семен Семенченко каже, що розмова між ним та депутатом Єгором Соболєвим не була таємною, і що хлопці з «Варти порядку» могли без проблем підійти і спитати, якщо їх щось цікавило, або ж присісти і також попити кави.

«Ми говорили про те, про що постійно говоримо на телебаченні: про те, що в Україні твориться, що з цим усім пора закінчувати. Про наші спроби зробити це мирно і законно (на жаль, все менше шансів для цього лишається). Що варто шукати людей, готових узяти на себе відповідальність. Аби не вийшло, як після другого Майдану, коли шахраї всякі «вилізли», – пояснює Семенченко. – «Можна було підійти і спитати. Для чого ж стежити?».

На питання, для чого, на його думку, за ними могли стежити, нардеп відповів, що, ймовірно, формуванню треба було гроші списати, імітуючи бурхливу діяльність.

"Ми ж, насправді, дуже відкриті. Граємо з відкритими картами, і я не знаю, для чого це… Але якщо ви будуєте якусь структуру, то будуйте її на ідейних людях. Тому що події у «Варті порядку» показали, що за гроші реальних прихильників не знайдеш.
Я бачив «інформаційне побиття» цієї структури, я бачив заяви поліції і прокуратури, але не бачив контратаки. Де всі ці люди, які отримували гроші? Створювати «структури» потрібно тільки на основі ідейно переконаних людей", - сказав Семенченко.

Нагадаємo, аудіoзаписи телефонних розмов Олександра Тиводара oприлюднила СБУ, як матеріальні дoкази резoнанснoгo кримінальнoгo прoвадження.

Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні знову підглядали
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні