У Луцьку виступить священик, який переміг у «Голосі країни»

3
-1
У Луцьку виступить священик, який переміг у «Голосі країни»
На сцені фестивалю «Благовіст» виступить переможець шоу «Голос Країни» священик Олександр Клименко.

"Фестиваль, який 11 червня пройде у Луцьку, здивує глядачів одразу трьома несподіванками", - написав у Фейсбуці голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії УПЦ МП, протоієрей Валентин Марчук.

Першою з них стане виступ камерного оркестру "Кантабіле", який подарує радість для усіх поціновувачів справжньої класичної музики. Другим сюпризом буде виступ державного академічного Волинського народного хору, який розкриє перед глядачами усю незбагненну красу й мудрість народної пісні.

А завершиться фестиваль третім сюрпризом - гала-концертом переможця телевізійного шоу "Голос країни" протоієрея Александр Клименко.

Крім того, організатори підготували ще багато цікавого і обіцяні несподіванки, які не будуть розкриватися до моменту проведення фестивалю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай краще поїде москву сколихне, а не з кацапским шабашом під верховною радою стоїть
Відповісти
СЛУХАЙТЕ !!!!! МИ БОРЕМОСЯ ПРОТИ МОСКАЛІВ - І ЩО ???? ВОЛИНЯКИ ПЛАЗУВАТИМУТЬ ПЕРЕД МП. НА ЇХНЬОМУ ЗБІГОВИСЬКУ ???? СОРОМ ТА ГАНЬБА !!!!
Відповісти
дивно, тільки два пукани зірвались у коментах. мало.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні