«Я б не драматизував» – Гузь про відставку Вусенко

27
-1
«Я б не драматизував» – Гузь про відставку Вусенко
Народний депутат Ігор Гузь заявив, що вважає: Юлія Вусенко буде «активним і ефективним» народним депутатом, а ситуацію з її відставкою з поста секретаря Луцькради не варто драматизувати.

Про це Гузь говорив під час прямого ефіру на Фейсбуці.

У відповідь на прохання прокоментувати зняття Юлії Вусенко з посади секретаря Луцької міської ради Гузь заявив:

«Я оцінюю Юлію Вусенко як дуже прогресивного молодого політка. Я з нею товаришую, і вважаю, що ця людина була адекватною займаній посаді і думаю, що вона буде ще більш адекватна як народний депутат України».

«Але разом з тим я розумію, що в міському парламенті рішення приймає більшість… Більшість створила фракція УКРОПу.. І вона прийняла рішення»

«Я би не драматизував»

«Я не бачу трагедії. Якщо хтось боїться, що ми втратимо такого політика як Юлія Вусенко, то я думаю, що вона буде ефективним народним депутатом. І я раніше їй рекомендував, якщо виникне проблема вибору – вибирати посаду народного депутата»

У відповідь на інше питання, автор якого назвав події у міськраді «захопленням місця секретаря», Гузь відповів: «Що значить «захоплення»? Депутати мають право змінити будь якого секретаря. Вони цим правом скористалися. Якщо вам це не подобається – на виборах підтримайте ті політичні сили, яким ви симпатизуєте».

Нагадаємо, секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко проходить в парламент за списком «Самопомочі» замість Альони Бабак, яка склала повноваження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всё правильно сказал.
Відповісти
Дурень ти , Гузь. Дурнем був, дурнем залишився.....Найбільший твій козир -ганьбити владу. Та сьогодні він не працює-проти УКРОПу сьогодні не попреш... Ось і відлизуєш ти Петровичу. Як на нас, правильно робиш-треба берегтися... Але, щось нам підказує-дурень ти Гузь...І гівно...
Відповісти

У вас шизофренія. Влада сама себе вже давно зганьбила, як на Волині, так і в Україні в цілому. А УКРОП якраз в опозиції, а не у владі.
Відповісти
Я поважаю Гузя за його виважену позицію.
Відповісти
Тупорилий лох
Відповісти
Не заздри успішності цього волинського депутата.Вам у нього ще вчитися і вчитися!
Це вам не комении строчити.А публічно на всю Україну вислолювати свою думку. Свою думку. І аргументувати її.
Відповісти
Гузь це непотріб та позор Волинського краю!!!
Відповісти
Нам Ігор Гузь дуже допоміг , коли йшла мова про закритт шкіл.І не тільки в цьому питанні.Його команда постійно в темі наших проблем.і загалом округу.
Відповісти
Гузь - прагматик. Заручився підтримкою Палиці з надією насолити Гунчику. В нього не дуже добрі стосунки з Івахівим, бо той його зневажає (як і всі інші нардепи від Волині), але домовлятися з усіма - це робота кар*єриста Гузя. Тому: 1. Гузь зараз разом з Палицею грає проти Континіуму, у якого він раніше взяв відступне і пішов на 19 округ. 2. Якщо Палиця з Коломойським підгебуть під себе Луцьк і волинський бурштин, то і Гузю, якісь крихти перепадуть. 3. Усім їм начхати на проблеми простого люду, що продає голоси на виборах. Тому Гузь і Гузно слова-синоніми.
Відповісти
Гузь політик,як і всі інші.Це -нормально і зрозуміло всім.Подивіться що робиться в міській раді,маски шоу.В Ода -свій бурштин.В облраді -повнмй ппц.Люди на зарплатах,які роблять також політику? То вони не популісти?
Свобода+радикали продалися палиці - то вони політики чи обранці чи хто?
Але,те, що Гузь -постійно висловлює свою думку.І готовий до діалогу .Дуже добре.
Відповісти
Полягли тисячі а підстилка стала нардепом
Відповісти
Народ, ну невже не зрозуміло? Вусенко - сильна жінка і політик. ЇЇ Палиця хоче забрати з міста (бо спить і бачить Луцьк своєю вотчиною), просто так не купить, а от "створити умови" за яких їй настійливо запропонують достойно піти з міста - у нардепи, це інше! Це така багатоходівка, УКРОПи пообіцяли відступне Олені Бабак, та звільнить місце для Вусенко, Тому Гузь і підспівує голомозому.... Купують усіх - важлива ціна.
Відповісти
Ми поважаємо Гузя. А Гунчик - забаракмдувався від нас.і живе у 70 роках.
Відповісти
Думайте головою, а не одним місцем , кого обрати
Відповісти
ГУЗ-ПНХ
Відповісти
Не треба ображати людину.Краще, судити по собі!Якщо, ви таке пишите, коментатори,то ви й такі самі.
Гузь не боїться казати правду.Поважаю.Маю свою державницьку позицію!
Відповісти
Нормальний чоловік ГУЗЬ! Чітко, лаконічно, виважено і ясно. Зрештою, у кожного є своя думка.
Відповісти
Путінська підстилка
Відповісти
У Гузя бинаймні є сміливість висловити свої бачення ситуації.
Відповісти
Погоджуюсь з Гузем! Вусенко дійсно може стати хорошим нардепом!
Відповісти
Не треба перехвалювати Вусенко.
Відповісти
Йде боротьба Палиця чи Гунчик-Івахів. Гріх Палиці в тому що він багатий і хоче мати абсолютну владу в області. Але Гунчик-Івахів набагато більше зло. Один виконавець Порохових замовлень, всупереч користі доя волинян інший купляв і купляє виборців і після виборів його на окрузі не чути. Якщо оцінювати роботу Палиці :"що він зробив доя волинян на своїй поспді, які політичні рішення підтримує ?" То можна ставити 10 по 10 бальній системі. І назвіть мені політика, який не мріє про збільшення свого впливу. Це нормальний процес. Хай буде "господарем області" головне дбайливим і за людей.
Відповісти
Гузь завжди сміливо висловлює свої думки. А те що багато "квоктальників" значить думки правильні.
Відповісти
Гузь правильно висловився. Якщо Вусенко - хороша, розумна жінка, якщо є перспективи то чому б і ні. Кожен може висловити свою думку.
Відповісти
Гузь правду каже, так тримати!
Відповісти
Скажу просто - Гузь народний депутат. А ви хто? Отак і судите по собі. Станете народними депутатами, зробите щось краще - тоді і пишіть у кого яка ціна і т.д. і т.п.
Відповісти
Брехун кончаний
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні