У Раді прихильники УПЦ МП назвали «чортом» нардепа з Волині: що сталося

1
У Раді прихильники УПЦ МП назвали «чортом» нардепа з Волині: що сталося
Під час ухвалення законопроєкту про заборону діяльності УПЦ «МП» у Верховній Раді виникла суперечка.

Про це пише Конкурент.

У ній взяв участь народний депутат з Волині Ігор Гузь. Він надто емоційно пояснював прихильникам УПЦ свою позицію. Зрештою, облаяв їх. Натомість ті обізвали його «чортом».

«Сьогодні в парламенті промосковські депутати з різних фракцій робили все можливе, аби не дати ухвалити закон 8371, який фактично відкриває можливість заборони московської церкви. Цілий ранок бігали по залу, переконували, шантажували, ймовірно, теж намагалися вмотивувати тих, хто ще не визначився. А також, як ви бачите у відео, спрокувати бійку!Ця стратегія не спрацювала, рішення у першому читанні прийнято! Далі буде», – прокоментував ситуацію Ігор Гузь.

Нагадаємо: сьогодні Верховна Рада підтримала у першому читанні законопроєкт про заборону діяльності в Україні релігійних організацій, що пов'язані з росією. «За» проголосували 267 нардепів. В УПЦ називають такі кроки парламенту порушенням прав людини і переслідуванням церкви.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Переслідування церкви яка працює на ворога -це знищення ворожих агентів! Тим більше після того як на мордорі церковники почали набирати вояків у ''пвк'' їх церквою називати язик не повертається-це вже воєнізоване збіговисько релігійних фанатів!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні