На Волині потяг зупинився перед кортежем «на щиті»

0
На Волині потяг зупинився перед кортежем «на щиті»
На Волині потяг зупинився перед останнім кортежем воїна «на щиті».

Про це пише ВСН.

«Супроводжуємо воїна «на щиті» в останню дорогу, а перед нами потяг зупинився, щоб колона супроводу могла проїхати. До сліз, а коли ми минали переїзд, побачила працівників залізниці, які обслуговують колії, вони стояли на колінах», - зазначила дівчина.

Відповідаючи на питання, як машиніст встиг так швидко зупинитися, вона припустила, що, ймовірно, про траурну колону йому повідомили по рації.

"Він зупинився, бо це був під'їзд до міста, і потяг не рухався на усіх парах. Коли ми минали переїзд, побачила працівників залізниці, які обслуговують колії, і які теж стояли на колінах", – зазначила авторка відео.

Також вона додала, що загиблий Воїн був сиротою, та попри це громада села згуртувалася, щоб гідно провести його в останню путь.

"Цю Країну не зламати, поки є такі Люди з великої літери", – переконана жінка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні