Велике свято - Святого Парамона: що заборонено робити 12 грудня

0
Велике свято - Святого Парамона: що заборонено робити 12 грудня
Святий Парамон і ще 370 християн жили за часів правління Декія. У III столітті правитель Анілін спорудив гоніння на православних. За ним вели 370 чоловік, під час проходження біля язичницького капища він хотів змусити християн поклонитися ідолам, але не зміг, пише УНІАН.

Анілін засудив їх на страту, так само, як і святого Парамона, який йшов повз і теж не підтримав таке діяння. За це Парамона вбили, а після умертвили всіх інших.

Прикмети 12 грудня
сніг ще не випав - взимку його не буде;
на Парамонов день ранок ясний - похмурих днів у грудні не передбачається;
сніг йде великими пластівцями - зима буде теплою;
замети лежать на вулицях - рік обіцяє бути вдалим.

Що сьогодні не можна робити
Незважаючи на те, що в цей день прийнято чистити дахи від снігу, лопати використовувати не можна. Також заборонено шити, в'язати і займатися будь-якою фізично важкою працею. Підмітати підлоги теж не варто - можете вимести удачу. Намагайтеся не позичати гроші - разом з ними ви заберете негативну енергетику власника.

Що можна робити 12 грудня
Всупереч іншим дням, сьогодні рекомендується попросити у сусідів сіль, цукор, молоко або яйця - так ви привернете до себе удачу. Також, згідно з народними повір'ями, 12 грудня дівчата можуть поворожити на нареченого, щоб дізнатися, як скоро і за кого вони вийдуть заміж.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні