У Москві терміново облаштовують бомбосховища

1
У Москві терміново облаштовують бомбосховища
У підземних паркінгах Москви почали облаштовувати спальні місця, обігрівачі та аптечки на випадок використання приміщень як бомбосховищ.

Про це повідомляє російське видання "Важные истории", пише ТСН.

Мешканці будинків товариства співвласників житла "Атом" в Москві розповіли журналістам, що на дверях їхніх будинків розмістили оголошення про підготовку бомбосховищ. Власників авто на паркінгах просять їх звільнити. В оголошенні йдеться, що таке рішення ухвалили 11 жовтня на нараді в мерії Москви.

Мешканець одного з будинків товариства співвласників житла розповів, що є розпорядження про перевірку всіх бомбосховищ, а в будинковому чаті повідомиляють, що на парковку "завезуть нари, аптечки, обігрівачі".

Першу підготовку укриттів на випадок обстрілів в Росії розпочали ще навесні. 27 квітня секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев доручив південним російським регіонам "привести захисні споруди цивільної оборони у належний стан".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не поможуть їм сховища, від мацкви залишиться лише радіоактивний попіл
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні