ФСБ визначило найнебезпечнішу загрозу для рф

0
ФСБ визначило найнебезпечнішу загрозу для рф
Розпад Федерації нині розцінюється спецслужбами Росії як головна загроза. Про це в інтерв’ю «Главкому» розповів журналіст незалежної міжнародної розвідувальної спільноти Bellingcat Христо Грозєв. Таку інформацію вдалося отримати за допомогою білоруських хакерів. Вони проникли в дані особливого департаменту Роскомнадзору, який курується напряму з Федеральної служби безпеки і вивчає соціальні загрози.

«Першою у списку найнебезпечніших зазначена загроза розпаду Росії. Відштовхуючись від цього, можна зробити висновок, що сепаратистські настрої моніторять навіть уважніше, ніж антивоєнні у суспільстві», – зауважив розслідувач.

За словами Христо Грозєва, велика частина політичної та силової еліти вже станом на вересень минулого року розуміла, що будь-який військовий план закінчити війну перемогою в цьому році вже можна вважати проваленим. А відтак відбувалася підготовка до тривалої війни. Не знаючи при цьому, який саме вигляд матиме виграшний сценарій. Тобто, єдиний план полягав у відсутності плану як такого.

«Одночасно з цим потрібно за будь-яку ціну витримати від двох до чотирьох років. Чому саме так, а не інакше? Тому, що будь-який інший варіант закінчення війни тягне за собою одразу ж розпад Росії», – пояснив Грозєв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні