Стало відомо яка в росії нова військова ціль в Україні - розвідка Британії

0
Стало відомо яка в росії нова військова ціль в Україні - розвідка Британії
Британське відомство вважає, що головним завданням окупантів є повне захоплення Донецької області

Британська розвідка назвала основну мету росії у війні проти України. За їхніми даними, попри нещодавній успішний наступ ЗСУ на півдні, окупанти все ж таки зосереджені на Донбасі.

Деталі

У Міноборони Британії зазначили, що основним напрямком наступу на Донбасі залишаються Авдіївка під Донецьком та район за 60 км на північ навколо Бахмута. У повідомленні сказано:

Хоча росія досягла найбільшого успіху на цій ділянці, її сили досі просуваються лише приблизно на 1 км на тиждень у напрямку Бахмута
Кремль хоче захопити всю територію Донецької області, щоб оголосити про "визволення" Донбасу. Проте росіяни неодноразово порушували терміни задля досягнення цієї мети.

Уряд України заявив, що тепер окупантам наказано захопити Донецьку область до 15 вересня 2022 року. У міноборони Британії сказали:

Малоймовірно, що сили досягнуть цього, що ще більше ускладнить плани росії щодо проведення референдумів щодо приєднання окупованих територій до російської федерації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні