Дантес розповів, чому насправді розлучився з Дорофеєвою

1
-1
Дантес розповів, чому насправді розлучився з Дорофеєвою
Володимир Дантес випадково розповів про справжню причину розлучення з Надею Дорофєєвою, пише ЗнайUa.

Як відомо, пара повідомила про розлучення навесні. Спочатку Надія розсекретила свій новий роман з реєстратором Михайлом Кацуріним. Дантес же офіційно повідомив, що поки не бажає оприлюднювати свої стосунки.

Проте Даша Кацуріна нещодавно на своєму фото з відпочинку натякнула на роман з Дантесом. На фото вона крупним планом показала руки, по татуюванню шанувальники упізнали співака, крім того, сам він теж не промовчав, хоча напряму не сказав, що це він.

А під час комедійного шоу «Срач» він разом з іншими чоловіками випадково проговорився про причину розставання з Дорофєєвою. За правилами учасники жартують на запропоновані глядачами теми. Однією із таких тем став інтим.

«С*кс три на три? Я так, до речі, розлучився», - іронічно сказав Дантес.

Варто зазначити, що почуття гумору у Дантеса присутнє. Проте, якщо взяти до уваги чутки про любовний трикутник співака, його ексдружини та Михайла Кацуріна, з родиною якого пара жила піл час карантину, такі жарти набувають іншого змісту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дантес ти такий крутий красавчик, давно пора на фронт. Саме там і покажи свої принади.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні