Нової загрози немає: звернення мера міста Поліщука

0
-7
Нової загрози немає: звернення мера міста Поліщука
До лучан звернувся мер міста Ігор Поліщук з повідомленням про ситуацію.

Про це повідомив мер Луцька.

За словами очільника міста ситуація в Луцьку нині котрольована.

"Усі підприємства і організації, які забезпечують життєдіяльність міста, працюють в штатному режимі. Ніч пройшла спокійно, нині інформації про нові загрози немає.

Розгорнули мережу пунктів пропуску для більшої безпеки міста. Продовжуємо розгортання мобілізаційного штабу, завданням якого буде патрулювання міста, підтримання охорони громадського порядку", - йдеться в зверненні мера.

Розгорнули мережу пунктів пропуску. Багато людей скаржаться на спекулятивні ціни на продукти та медикаменти у деяких магазинах та аптеках, тож Поліщук звернувся до Кабінету Міністрів з проханням запровадити на період воєнного стану регулювання цін на соціально значимі продукти та інші засоби, щоб люди мали змогу купити предмети першої необхідності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні