Мер Луцька звернувся до Нацполіції, щоб дізнатися причину смороду у місті

0
Мер Луцька звернувся до Нацполіції, щоб дізнатися причину смороду у місті
За останні 3 місяці більше 400 людей поскаржилися на сморід у Луцьку. Переважна більшість невдоволених - мешканці районів ЛПЗ, Львівської, Володимирської та Вересневого.

Про це стало відомо у вівторок, 8 серпня, під час розширеної наради з міським головою Ігорем Поліщуком пише ВСН.

Аби визначити причину смороду представники відділу екології Луцькради створили спеціальну комісію.

«На півдні міста виникає неприємний запах, ймовірно, через діяльність Гнідавського цукрового заводу та «Біопаливно-енергетичної компанії». На це поскаржилися 410 людей, 300 з яких - мешканці південних районів міста. Аби знати напевне та усунути причини смороду ми створили комісію у Боратинській громаді», - повідомила директорка відділку екології Луцької міської ради Оксана Лисак.

Оксана Лисак розповіла, що зараз вони проводять спільну роботу з Боратинською громадою, аби ліквідувати жахливий запах.

Цікавим є те, що власний моніторинг ситуації зі смородом, що проводили представники Гнідавського цукрового заводу та «Біопек» не показав жодних відхилень від норми. Аби дізнатися справжню причину неприємного запаху у місті мер Луцька Ігор Поліщук ініціював написати заяву у поліцію для порушення кримінального провадження.

«Заява до Нацполіції надасть контролюючим органам можливість проводити необхідні перевірки», - зауважив мер Луцька Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні