Власник польського паба побив українця, чоловік лишився без ока

0
-2
Власник польського паба побив українця, чоловік лишився без ока
У польському місті Валбжих, у місцевому пабі, виник конфлікт між українцем та власником закладу. Непорозуміння закінчилося бійкою, внаслідок якої громадянин України втратив око. Про це повідомляє видання InPoland.

Поліція повідомляє, що наразі триває розслідування. Як стало відомо, інцидент трапився ще 24 жовтня. Власник пабу посперечався з громадянином України, а потім накинувся на нього з кулаками.

Конфлікт виник через те, що чоловік не заплатив за вхід до паба. Власник вирішив розбиратися з цим, але усе переросло у бійку, під час якої він штовхнув відвідувача. Чоловік не втримався, і падаючи розбив скляні двері, а далі опинився на підлозі обличчям у склі. Один з уламків потрапив в око.

Очевидці викликали швидку. Потерпілого доправили до лікарні Валбжиху, там його прооперували, зашили обличчя, але око врятувати не вдалося.

Відомо, що українцеві знадобиться ще одна операція.

Наразі правоохоронці вилучили відео з камер спостереження і з'ясовують усі обставини події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні