На Запоріжжі на 10 років засудили ґвалтівника 11-річної дівчинки

0
-4
На Запоріжжі на 10 років засудили ґвалтівника 11-річної дівчинки
Оголошений вирок чоловікові, який, перебуваючи в гостях у родичів, намагався зґвалтувати 11-річну племінницю

Інформує Депо.

Збоченця, який поліз до 11-річної племінниці, було засуджено 1 березня цього року за злочин скоєний у 2017-му. Тоді, перебуваючи в гостях у родичів, чоловік намагався зґвалтувати дівчинку, яка спала. Утім, на статевий акт виявився нездатним, оскільки був п’яним, а мати дівчинки прокинулася. Ґвалтівника вигнали, а мати звернулася до поліції.

У судовому засіданні чоловік провину заперечував, мовляв, дівчинка сама лягла з ним поруч, аби разом подивитися смартфон. Однак свідчення очевидців і низка експертиз, зокрема психологічних, які дозволяють казати, що дівчинка нічого не вигадує, викривали ґвалтівника. Суд визнав чоловіка винним у вчиненні замаху на зґвалтування малолітньої дитини (ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 152 КК України).

Ґвалтівника засуджено до 10 років ув’язнення, початок відбуття строку рахуватимуть з 1 березня 2021 року, оскільки під час слідства зловмисник не перебував у СІЗО.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні