В українському міста жінка продала свого 12-річного сина за 600 гривень

0
В українському міста жінка продала свого 12-річного сина за 600 гривень
Запорізькі міграційні поліцейські екстрадували жінку, яка перебувала у міжнародному розшуку. Вона продала власну дитину за 600 гривень, її затримали на "гарячому".

Про це повідомили у поліції Запорізької області.

Злочинну діяльність жінки правоохоронці задокументували ще у грудні 2020 року. Під час судового розгляду, аби уникнути покарання за вчинене, обвинувачена втекла за кордон.

"3 грудня 2020 року 53-річна жінка віддала за гроші незнайомцю свого 12-річного сина для жебракування. За це вона отримала 600 гривень. Її затримали на "гарячому" працівники управління міграційної поліції разом із слідчими обласного главку поліції. Завершивши досудове розслідування у квітні 2021 року, слідчі скерували обвинувальний акт відносно фігурантки до суду. На обвинувачену у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України, очікувало покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна", - йдеться у повідомленні.

Щоб уникнути відповідальності за вчинення особливо тяжкого кримінального правопорушення, зловмисниця не з’являлась на судові засідання, а потім втекла за межі держави. Через це влітку 2022 року її оголосили у міжнародний розшук.

Майже два роки зловмисниці вдавалося переховуватись від правосуддя, але завдяки злагодженим діям оперативників міграційної поліції Запоріжжя та їхніх іноземних колег її затримали на території однієї із країн Європи.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні