На Замковій площі хлопці автівкою понищили лампадки до Дня пам'яті жертв голодоморів. ФОТО

3
-6
На Замковій площі хлопці автівкою понищили лампадки до Дня пам'яті жертв голодоморів. ФОТО
У Луцьку молодики вирішили подрифтувати на Замковій площі. Внаслідок чого знищили лампадки, які виставили люди в День пам'яті жертв голодоморів в Україні. Про це пише Конкурент.

Очевидцями такої картини стали Артур Гаутама й Катерина Теслюк.

"Молодики вирішили, що серце Луцька – чудове місце, аби показати своїм кралям, як вони круто дрифтують. Нагадаю, що Замкова площа все ж виконує роль пішохідну, а вже тоді – як парковка чи дорога. Тобто тут не те що дрифтувати не можна, тут і їздити треба лише повільно, надаючи перевагу пішим. Ну, але цих молодиків це не дуже цікавило. Вони настільки були в захваті від такої можливості там поганяти, що коли один з їхніх колег переїхав лампадки, запалені в згадку про жертв Голодомору, то решта компанії просто посміялися з цього. Звісно, цього вечора він не перший і не останній це робив", – написав чоловік у фейсбуці.

На місце викликали поліцію, проте, як зазначив Артур, це не надто змінило ситуацію. Зокрема, молодики скаржилися на те, що лампадки стояли на дорозі.

"Дивно, якщо розтрощити лампадки не злочин, бо вони на дорозі. То, може, злочин їх на дорозі залишати і ставити?! Питання тоді до Ігоря Поліщука та Луцької міськї ради. Хто не правий: ви як організатори вшанування, молодики, які перетворили Замкову площу в автотрек, чи поліція, яка вирішили просто всіх відпустити", – запитує чоловік.

Також, додав він, за столиком, яким став 3D-макет замку, поблизу Лесиного ясена ще група чоловіків розпивала спиртне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопців вже затримано, чи хлопці вже розрахувались?
Відповісти
Пустили автомобілі на той майдан, ото тепер тіштеся! Це історична площа, а не місце парковок усілякого мотлоху!
Відповісти
Зачинити те бидло в їхніх драндулєтах і переїхати БєлАЗом!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні