--> Помста керівництва ЗСУ за критику: музиканта Тараса Тополю призивають в армію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Помста керівництва ЗСУ за критику: музиканта Тараса Тополю призивають в армію

4
1
Помста керівництва ЗСУ за критику: музиканта Тараса Тополю призивають в армію
Соліста групи Антитіла Тараса Тополю призивають із запасу воювати на фронті. Причиною вважають помсту начальника Генштабу ЗСУ. Напередодні він опублікував текст про зловживання службою Русланом Хомчаком.

Про це в фейсбуці повідомила волонтер Наталя Воронкова.

“Хочуть призвати його із запасу, щоб влаштувати веселу службу в учебці. Нарили якусь прострочену довідку з 2007-2008 років, коли Тарас ще вчився в Академії Внутрішніх справ, і намагаються притягнути за вуха порушення правил військового обліку”, – написала вона.

Воронкова нагадала, що Тополя неодноразово бував на фронті, а також регулярно допомагає армії.

“Тополя – волонтер, два роки їздив на фронт, на самий передок і ніде не переховувався: з концертами виступав, ще й допомогу привозив і передавав. Смішно, правда, що публічна особа не може десь ховатися. Хіба що в ефірах телеканалів”, – зазначила жінка.

Відзначається, що 20 жовтня Тарас Тополя поділився в соцмережі інформацією про отримання Хомчаком третьої державної квартири в Києві. “Попередні він із службових зробив приватними, одну приватизував на маму (це так мило)”, – зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Думаю скоро з таким ЗСУ потрібно буде відвойовувати не тільки у загарбників своє, але й в начальницького складу державне. Нажаль і тут недолуге керівництво. КОЛИ ВЖЕ НА НАШІЙ ЗЕМЛІ З'ЯВИТЬСЯ ГОСПОДАР ЯКИЙ БУДЕ ДБАТИ ПРО ДЕРЖАВУ ЯК ПРО ВЛАСНУ ДИТИНУ!!!
Відповісти
Хомчак - мерзота ще та
Відповісти
Його розлютило що хтось посмів його критикувати
Відповісти
Не заберуть, бо має 3 дітей!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні