Відомий український співак був у кількох метрах від росіян на передовій

0
Відомий український співак був у кількох метрах від росіян на передовій
Українська співачка, дружина лідера гурту "Антитіла" Тараса Тополі, який 6 місяців захищав країну від окупантів, Alyosha, зізналася, що коханий приховував від неї деталі служби, коли був на передовій. Зокрема, про близькість з ворогом на полі бою, пише Обозреватель.

Тарас Тополя, за словами зірки, робив це, щоб не хвилювати обраницю зайвий раз.

Ведуча поцікавилася в гості, чи після повернення з фронту її чоловік розповідав щось, що приховував, перебуваючи на передовій.

"Були такі ситуації, звісно. Вони були досить близько до окупантів – в кількох метрах. І вони там досить довго були. Але він парамедик. Я його просила бути обережним", – зізналася Alyosha.

Артистка поділилася, що також просила в чоловіка добре обдумувати свої дії, а не кидатися на ворогів під впливом емоцій. Хоч це, вважає співачка, було й не обов'язково, адже Тарас Тополя завжди діє виважено.

"Тарас наскільки розумна людина, що йому нічого не потрібно говорити. Він сам все знає і хоче, щоб у дітей був батько. Він зараз на культурному фронті, але його в будь-який момент можуть викликати і він знову піде", – розповіла дружина Тараса Тополі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні