Грета Тунберг після тривалої перерви знову вернулася до скандалів та протестів

1
2
Грета Тунберг після тривалої перерви знову вернулася до скандалів та протестів
Грета Тунберг повернулася до протестів, перерваних карантином.

Екоактівістка Грета Тунберг після перерви приєдналася до акції однодумців перед будівлею парламенту Швеції, щоб почати серію соціально дистанційованих глобальних протестів проти клімату.



У Twitter Грета написала, що в Швеції заборонені збори більше 50 осіб, тому відтепер акції не будуть масовими, але одночасно будуть проводитися в різних місцях. «Головна надія, як завжди, полягає в тому, щоб спробувати вплинути на рівень обізнаності та громадську думку, щоб люди почали ставати більш обізнаним», - сказала Тунберг. Про це повідомляє Вокруг света.

Спалах коронавирусу завадив руху Friday for Future, натхненного Тунберг, проводити масові мітинги в останні місяці, що знизило його громадський авторитет.

Грета Тунберг відновила свої акції протесту перед будівлею парламенту Швеції в Стокгольмі 20 серпня 2018 року. Незабаром учні та студенти з усього світу почали наслідувати її приклад, влаштовуючи регулярні великі протести; її запрошували виступити перед політичними і діловими лідерами на конференціях ООН та щорічному економічному форумі в Давосі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І в такому віці виявляється є маразм з явищами дебілізму. Виховання гей-ропи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні