Українці блокують рух транспорту через підвищення тарифів

3
-1
Українці блокують рух транспорту через підвищення тарифів
Жителі Чернівецької, Полтавської та Вінницької областей вийшли на акції протесту проти підвищених тарифів на газ та електроенергію.

Українці заблокували рух транспорту, повідомляють Нацполіція, "Суспільне Полтава" та "Укрінформ".

За даними Нацполіції, у Чернівецькій області на акції протесту вийшли приблизно 170 буковинців. Вони заблокували рух транспорту біля Чернівецької міської ради, у селі Атаки Хотинського району та у селі Мамаївці Кіцманського району.

Наразі поліцейські не зафіксували порушень публічного правопорядку. Акції протесту досі тривають у Чернівцях та Атаках, у Мамаївцях – завершилася.

За інформацією "Суспільного", у Полтаві біля обласної адміністрації зібралися близько 200 людей. На акцію протесту українці виходять вдруге.

На Вінниччині заблокували дороги у Жмеринці, Гайсині, Тульчині та Брацлаві. Загалом на вулиці вийшли приблизно 100 українців. У Жмеринці протестувальники обмежили рух міжнародною трасою М-21, повідомив "Укрінформ".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода що не вся Україна...
Відповісти
Волиняки завжди як страуси - голова у дупі!:(
Відповісти
А шо волинянам,лісу багато можна вкрасти ,шини зношені повно скрізь розрізав і палимо,фільтри масляні добре горять їх повно на заміні масла,тряпки промаслені,а врешті скільки тої зими.

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні