У Луцьку в супермаркеті побилися чоловіки

0
-2
У Луцьку в супермаркеті побилися чоловіки
У луцькому супермаркеті «Салют» на проспекті Президента Грушевського побилися чоловіки: один з них отримав черепно-мозкову травму.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, передає ІА «Волинські новини».

Під час суду встановили, що 21 вересня минулого року, близько 21.00, обвинувачений перебував в супермаркеті «Салют» на проспекті Президента Грушевського у Луцьк.

Так, в ході словесного конфлікту він вдарив іншого чоловіка в обличчя, внаслідок чого останній втратив рівновагу та впав на плиткове покриття, отримавши тілесне ушкодження – закриту черепно-мозкову травму у вигляді забою головного мозку з лівобічним геміпарезом. Відзначимо, що вказане ушкодження відноситься до категорії середніх, оскільки для його лікування потрібно більше 21 доби.

Обвинувачений повністю визнав свою вину, розкаявся та просив суворо його не карати. Потерпілий також не наполягав на суворому покаранні, поклавшись на думку суду.

Суд призначив «бійцю» покарання у виді 170 годин громадських робіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні