У луцькому супермаркеті чоловік побився з поліцейськими через маску. ФОТО

0
-5
У луцькому супермаркеті чоловік побився з поліцейськими  через маску. ФОТО
У Луцьку відвідувач супермаркету, який знаходився там без захисної маски, викликав поліцію після того, як його відмовилися обслуговувати, а коли копи повідомили йому про порушення карантину - побився з ними. Про це пишуть РІА Новини.

Як повідомила прес-служба Патрульній поліції Волинської області в Facebook, близько 14:00 25 листопада екіпаж отримав повідомлення про конфлікт, який відбувався між заявником і працівниками супермаркету по вулиці Конякіна.

На місці інциденту копи встановили, що що заявник був у супермаркеті без засобів індивідуального захисту, тому йому відмовили в обслуговуванні, пише Обозреватель.

Правоохоронці сказали чоловікові, що він порушує встановленні карантинні норми.

"Однак, останній не припинив правопорушення. Більш того - пручався патрульним, тріпав формений одяг, зірвав шеврон, права і боді-камеру", - сказано в повідомленні.

В результаті один з патрульних звернувся до медичного закладу.

Також інспектори встановили, що 35-річний чоловік приїхав в магазин на автомобілі Mercedes-Benz S 350 і припаркував його на місці для водіїв з інвалідністю.



Оскільки в діях особи були виявлені ознаки злочину за ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) КК, патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

На чоловіка склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 44-3 (перебування в громадських будівлях, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без одягнених засобів індивідуального захисту) і за ч. 5 ст. 122 (зупинка або стоянка транспортних засобів на місцях для водіїв з інвалідністю) КпАП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні