У Луцьку на 17 тисяч оштрафували чоловіка, який був без маски в «Епіцентрі»

2
-6
У Луцьку на 17 тисяч оштрафували чоловіка, який був без маски в «Епіцентрі»
У Луцьку чоловіка оштрафували на 17 тисяч гривень за порушення карантину. Про це йдеться в постанові Луцького міськрайонного суду, пише телеграм-канал Лучани.

Чоловік перебував в «Епіцентрі» без маски, бо, за його словами, вважає недоцільним їх носити, адже вони не мають захисного ефекту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А кабмін розповідає про 350 гривень. Хто бреше?
Відповісти
Все правильно. Люди носіть будь ласка маски. Вони захищають в першу чергу не вас а від вас. Ви коли ходите з легкою формою ковіду і розносите ваші бацили по всьому місту хоч трохи зиеншите шкоду. І я раджу сидіти дома зарвз. А не виходити всім на вулицю ніби останній день живете . Не ви так хтось із тих х ким ви ходите точно заразиться. А судячи по ковіду цілком і вмерти може. Воно вам треба? Не будьте егоїстами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні