Затримання водія маршрутки у Луцьку: за якими статтями відповідатиме чоловік. ВІДЕО

2
4
Затримання водія маршрутки у Луцьку: за якими статтями відповідатиме чоловік. ВІДЕО
Вранці 6 листопада, на вулиці Ковельській у Луцьку, поліція затримала водія рейсової маршрутки "Луцьк-Торчин", який перебував без засобів індивідуального захисту. Стосовно нього склали три адміністративні матеріали. Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Водій маршрутки перебував без засобів індивідуального захисту, чим порушував вимоги запроваджених обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, визначених у Постанові КМУ від 9.12.2020 №1236.

Під час спілкування з водієм, останній не пред’являв документи для встановлення особи, грубо та агресивно себе поводив у присутності пасажирів, виражався нецензурною лайкою до працівників поліції.
З метою забезпечення провадження у справі про адміністративне правопорушення водія було попереджено, що його буде затримано, однак водій на законні вимоги працівників поліції не реагував.

Водія було затримано, а на місце події викликали допоміжні екіпажі та медиків, які оглянули чоловіка та не виявили на ньому серйозних травм.

Для об’єктивності встановлення всіх обставин події, на місці працювала слідчо-оперативна група.

Дані 30-річного водія врешті вдалося встановити та скласти адміністративні матеріали відповідно до вчинених правопорушень за порушення правил щодо карантину людей, дрібне хуліганство, та злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А те що поліціянти при затриманні зламали руку неправда? Хто бреше, журналісти, чи покривають насильство збоку право-хоронців?
Відповісти
Miliçiya , Poliçiya yak byli mydakami tak I ostalis'
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні