На Волині вшанували пам'ять Героя України Андрія Снітка

0
-5
На Волині вшанували пам'ять Героя України Андрія Снітка
У Маневицькій школі №1 вшанувати пам'ять загиблого Героя України Андрія Снітка, яка має його ім’я.

Про це пише газета «Волинь».

Андрій загинув 20 серпня 2014 року від розриву гранати в бою під час звільнення Іловайська (Донецька область). Групу бійців, в якій перебував Андрій, вороги закидали гранатами, перша з яких впала недалеко від нього. Андрій накрив її своїм тілом, і цим врятував своїх товаришів.

«Ми назавжди запам’ятаємо його 18 річним студентом, учнем, який повернувся до рідної школи ангелом-охоронцем, аби стати вчителем патріотизму, відданості, самопожертви. Не забуваймо тих, хто поклав свої життя за Україну, за нас із вами та свято шануймо їхню пам'ять», – ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно у Луцьку наклав на себе руки 24-річний учасник АТО Сергій Денисюк – університетський товариш Андрія Снітка («Хоми»), був з ним в останньому для Хоми бою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні