У Луцьку наклав на себе руки 24-річний учасник АТО

4
-3
У Луцьку наклав на себе руки 24-річний учасник АТО
У Луцьку наклав на себе руки 24-річний учасник АТО Сергій Денисюк.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання «Волинь24».

Чоловіка знайшли повішеним у власній квартирі у понеділок, 20 січня.

«Горе не описується словами! Ми маємо важку втрату! Воїн, Друг, Людина, який вартував бути щасливим і успішним, рятував від лиха багатьох побратимів без оплати і подяк, але війна не відпустила, вкоротив собі віку. Тепер ти вільний, друже Сократ, мабуть, зустрівся вже з Хомою і мамою, ми подовжимо нашу справу, пам’ятаючи тебе завжди, але болить жахливо! Обіймаю востаннє», – написала психологиня Олена Звєрєва у фейсбуці.
«Сократ» (Сергій Денисюк) отримує разом з мамою Андрія Снітка премію благодійного фонду «Рідна Волинь» під час акції «Люди року-2015. Волинь»
«Сократ» (Сергій Денисюк) отримує разом з мамою Андрія Снітка премію благодійного фонду «Рідна Волинь» під час акції «Люди року-2015. Волинь»

Сергій Денисюк – університетський товариш Андрія Снітка («Хоми»), був з ним в останньому для Хоми бою. Андрій Снітко тоді накрив гранату своїм тілом, чим врятував життя побратимів.

Фото ІА «Волинські новини»



Теги: ато, воїн
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де психологи? Чи не допомогають, коли така влада, яка здає території за які боровся і проливав кров Воїн Добра і Світла.
Відповісти
Царство Небесне!
Відповісти
котел зі смолою!
Відповісти
Чому психологи комплексно не займаються хлопцями,що воювали?чому така велика кількість самогубств саме наших героїв? Страшно,бо то говорить про те,що у нас відсутні кваліфіковані фахівці та й загалом адекватна державна політика щодо наших воїнів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні