Лучанка скаржиться, що на вулиці не працюють ліхтарі

1
1
Лучанка скаржиться, що на вулиці не працюють ліхтарі
У Луцьку на вулиці Ярощука не працює належним чином освітлення.

Про це на платформі "Відкрите місто" написала Наталія Кліментович.

За її словами, поруч з будинками на вулиці Ярощука №21,22,24,25 та навпроти гуртожитку № 3 на Ярощука, 30, впродовж тривалого часу не працюють вуличні ліхтарі.

"Мешканці зазнають значних труднощів повертаючись додому у вечірній час. Це основна дорога від Музею Волинської Ікони до Меморіалу Вічної Слави. Ліхтар або прожектор – це основна складова вуличного освітлення. Ще одна проблема – виклик аварійної служби, чи швидкої допомоги. Адже при поганому освітленні погано видно номери будинків", – йдеться у повідомленні.

Лучанка звертається до комунальників з проханням відновити освітлення в найближчий час, та забезпечити належне функціонування об’єктів зовнішнього освітлення згідно державних стандартів, технічних умов та норм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По Соборності пройдіть до Північного в темну частину доби, там освітлення тротуарів зовсім не передбачене, хіба що вітринами і припаркованими на тротуарі бидловозками
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні