Що буде з дівчинкою, яку мати покинула в лікарні на Горохівщині. ВІДЕО

0
-2
Що буде з дівчинкою, яку мати покинула в лікарні на Горохівщині. ВІДЕО
Новонароджена дівчинка, яку покинула 42-річна жителька села Брани Горохівського району у лікарні, нині перебуває у будинку дитини в Луцьку. Немовля набирає вагу і почувається добре.

Про це розповіла Суспільному Волині керівниця закладу Тетяна Віговська.

Нагадаємо, 41-річна жителька Горохівщини залишила свою новонароджену дівчинку в педіатричному відділенні Горохівської ЦРЛ. Жінка пішла з лікарні, не повідомивши нікого про те, що залишає крихітку, якій на той час виповнився лише 21 день.

Дівчинка народилася 16 серпня. Дитину вже тиждень доглядають працівники дитбудинку. Мати під час вагітності не була на обліку. До того ж коли народжувала була напідпитку. Немовля з’явилося на світ передчасно. Мати самовільно покинула лікарню 2 вересня і новонароджену жодного разу не провідала.

Начальниця служби у справах дітей Горохівської райдержадміністрації Інна Шеремета розповіла, що жінка перебуває у них на обліку у зв’язку із складними життєвими обставинами. Рік тому старша дочка жінки сама попросили органі опіки забрати її з сім’ї. Тоді матір позбавили батьківськах прав.

Нині члени комісії захисту прав дітей дали жінці шанс забезпечити умови для перебування немовляти у помешканні. Наразі удома умов немає.

Детальніше в сюжеті:



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні