Відомо, коли у Луцьку відкриють центр реабілітації для учасників АТО. ФОТО

0
0
Відомо, коли у Луцьку відкриють центр реабілітації для учасників АТО. ФОТО
У Луцьку завершують ремонтні роботи у центрі реабілітації для учасників АТО.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Завдання центру — допомога в подоланні посттравматичного стресового розладу, здійснення високо кваліфікаційного відновного лікування учасників бойових дій за індивідуальними програмами реабілітації, згідно з діючими стандартами діагностично-лікувального процесу та протоколами ранньої медичної реабілітації з використанням немедикаментозних та медикаментозних засобів шляхом забезпечення писхологічної реабілітації, та за допомогою реабілітаційних фізіотерапевтичних (відновних) методик, рекомендованих до застосування.

Зокрема, у центрі будуть доступні: робота психолога, водолікування, кінезітерапія (лікувальна фізкультура, масаж, дошка Євмінова), механотерапія (розробка рухів, медичні бігові доріжки), фітнес станція та соляна шахта.

Наразі реабілітаційний центр для учасників АТО все ще готується до відкриття, усі роботи планують закінчити до Дня захисника України 14 жовтня.

«Ремонтні роботи зараз у процесі завершення, плануємо здати цей об’єкт до 14 жовтня, на свято Покрови. Залишається зробити прилеглу територію, адже вона тут трохи зруйнована. Я думаю, що ми знайдемо необхідні кошти в міському бюджеті та дофінансуємо роботи.

Сподіваємось, що цей центр реабілітації для учасників АТО стане прикладом для інших українських міст, а послуги, які тут надаватимуться, допоможуть учасникам бойових дій оговтатись та прийти в норму після пережитого на війні», - розповів Ігор Поліщук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні