Військовий ЗСУ розповів про необхідність «негативної мотивації» для ухилянтів

0
Військовий ЗСУ розповів про необхідність «негативної мотивації» для ухилянтів
Наразі немає можливості мотивувати українців йти до війська лише заохоченнями. Адже зараз на кону – майбутнє всієї держави та нації.

Таку думку висловив екскомандир "Азову", заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін.

"Я багато пишу про мобілізацію, тому що це – одна з найважливіших тем сьогодні. Військо потребує людей, і під час війни це нормальний процес.

Звісно, хотілось би мотивувати людей захищати Україну від ворога тільки заохоченням. Проте коли складна ситуація, коли на карту поставлено майбутнє всієї держави та нації – має бути і позитивна, і негативна мотивація", – каже військовий.

Він закликав владу працювати над репутацією армії, здоровою пропагандою, соціальними програмами. Але водночас, вважає, що для тих, хто памʼятає лише про свої права, та зовсім забув про свої обовʼязки – має бути "адекватне покарання" й "відповідне ставлення держави".

"В той же час, якщо людина ухвалює правильне рішення – вона має знати, що держава про неї подбає", – розмірковує Жорін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні