День жалоби у Луцьку: прощатимуться з загиблим у війні з російськими окупантами воїном

1
-5
День жалоби у Луцьку: прощатимуться з загиблим у війні з російськими окупантами воїном
Завтрашній день, 7 квітня, в Луцьку оголошують День жалоби. В місті прощатимуться з загиблим на Сході бійцем Сергієм Сулимою.

Про це зокрема йдеться у відповідному розпорядженні міського голови.

Сьогодні, 7 квітня, в Луцьку пройде прощання з бійцем 10-ї окремої гірничо-штурмової бригади Сергієм Сулимою, який загинув 3 квітня в районі селища Шуми.

Відспівування загиблого відбудеться в Свято-Троїцькому кафедральному соборі, після чого на Театральній площі розпочнеться громадянська панахида. Від Театральної площі до проспекту Свободи пройде скорботна хода.

На знак скорботи буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності на території міста.

У цей день також заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, у громадському транспорті.

Як інформує Цензор.НЕТ, Сергій Олексійович Сулима народився 1980 року в Луцьку, жив в Івано-Франківській області, служив головним сержантом гірничо-штурмового взводу гірничо-штурмової роти 109-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірничо-штурмової бригади, загинув 3 квітня в районі селища Шуми Торецької міськради Донецької області, підірвавшись на невідомому вибуховому пристрої.

У Сергія Сулими залишилися мати і сестра.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де є в Луцьку проспект Свободи? Чи то знову мскльський переклад проспекту Волі такий?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні