У Шацькому нацпарку німці реалізовують цікавий екопроєкт

0
-3
У Шацькому нацпарку німці реалізовують цікавий екопроєкт
У Шацькому нацпарку реалізовують німецько-український проєкт.

Про це пише Кордон.

Біосферний резерват «Шацький» став пілотною територією для реалізації заходів з екосистемної адаптації до змін клімату.

На базі Шацького біосферного резервату проходить експертний семінар в рамках реалізації проекту «Екосистемна адаптація (ЕА) до кліматичних змін та стійкий регіональний розвиток через підвищення компетентності українських біосферних резерватів».

Його спільно розробила та реалізує група експертів з Фонду Міхаеля Зуккова (Грайсфальд, Німеччина) і Центру екології та управління екосистемами при Університеті сталого розвитку Еберсвальде (Німеччина). Учасники семінару мають можливість обговорити питання щодо негативних наслідків змін клімату, їх проявів та заходів з екосистемної адаптації до зміни клімату.

Проєкт має на меті інтегрувати підходи екосистемної адаптації до національного та регіонального планування та провести низку заходів, для поліпшення адаптованого землекористування та широкомасштабного стійкого розвитку. Проєкт триватиме протягом трьох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні