Автобус «Луцьк – Любче» відтепер курсуватиме через все село

0
3
Автобус «Луцьк – Любче» відтепер курсуватиме через все село
У Волинській ОДА відреагували на проблему перевезення за маршрутом Луцьк-Любче. Відтепер рейс «Луцьк – Любче» курсуватиме через все село.

Про це повідомили в прес-службі Волинської ОДА.

Місцеві жителі звернулися до управління інфраструктури та транспорту облдержадміністрації з проханням, аби перевізник здійснював перевезення через усе село Любче Рожищенського району, а не лише до центру.

Враховуючи численні звернення громадян, аби вирішили порушене питання, наказом керівника управління інфраструктури та транспорту ОДА створили робочу групу для обстеження маршруту. До слова, до складу робочої групи запросили представника (старосту) Копачівської ОТГ, перевізника за вказаним маршрутом та спеціаліста управління.

Хоча в схемі маршруту цього не передбачено, за результатами обстеження з'ясували, що продовження рейсу можливе і підприємець, що здійснює перевезення, погодився на внесення змін у розклад і паспорт маршруту.

Тож із завтрашнього дня (6 червня 2019 року), ранковий та вечірній рейси здійснюватимуть через усе село Любче.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні