На Волині вбили двох вовків. ФОТО

5
5
На Волині вбили двох вовків. ФОТО
На Турійщині вбили двох вовків.

Про це повідомляє Турійські Новини Журнал на сторінці у Фейсбуці.

Через сезонне нашестя вовків у волинських лісах мисливські приватні господарства та громадські товариства влаштовують облави на хижаків.

Нині ніхто достеменно не знає, скільки вовків бродить хащами і лісами району.

Переважно городяни закликали ледь не вбивати вовків(бо вони "милі"). Натомість селяни, надто ті, які мешкають по сусідству з агресивними хижаками, навпаки закликають мисливців і надалі нищити вовків.

Не потрібно звинувачувати мисливців, які рятують волинську фауну від кровожерливих хижаків, котрі без необхідного врегулювання популяції здатні зжерти всю живність у лісах і навколишніх селах.

Для прикладу, вовку на день потрібно від 3 до 7 кілограм м’яса. Для зграї - козуля, яка зазвичай важить до 25 кілограмів, − це денна норма. Хижак здатен на рік знищити до 75-85% приплоду оленя, козулі, дикої свині, зайця.

Загалом у харчуванні вовка козуля займає понад 20%, олень – до 16%, дика свиня – 11%, значно менше заєць – 4%. Не важко вирахувати втрати звірини. Натомість вполювати вовка – надзвичайно важка справа, бо сполоханий сіроманець розумний і хитрий швидко змінює ареал.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не думаю, що ці фото варто було виставляти. Якби ми були б Європейською країною, ваш редактор вже б звітував у відповідних органах.
Відповісти
дідько з ними, тими вовками. але фотографії видають неприхованих садистів.
Відповісти
А де ж ті тьоткі, що в неділю проти норкової ферми бастували? Не бажають з плакатиками на захист сіроманців вийти? Чи сцик@ють проти конкретних вбивць виступати? Це ж тобі не культурний європейський фермер - «пардон/гарсон», а наші - найдуховніші покидьки. Можуть і коліно прострелити...
Відповісти
Цар природи розказує про необхідність регулювання популяції вовків. Жирні уроди позують і либляться на фоні трупів. Ви б ще кулемет взяли б чи танк. З голими руками проти нього вийди, чи з ножем. Все в них камуфльовані і носки і труси. В АТО буксуйте: там настріляєтесь на все життя, після чого на зброю дивитись не зможете. Либляться вони: ГЕРОЇ.
Відповісти
Підтримую 100%
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні