Відібрав і втік: у матері викрали 2-річну дитину. ФОТО

0
8
Відібрав і втік: у матері викрали 2-річну дитину. ФОТО
У Харкові батько забрав 2-річну дитину у матері без її згоди і поїхав в невідомому напрямку.

Про це повідомляє "Захід Медіа" з посиланням на прес-службу поліції.

У поліцію звернулася 27-річна жінка і повідомила, що напередодні вона разом зі своєю маленькою дочкою зустрічалася з батьком дитини. Після прогулянки по місту вони вирушили до чоловіка додому, де випивали. Через час заявниця заснула, а коли прокинулася – виявила, що знаходиться в квартирі одна.

Спочатку жінка намагалася зв'язатися з батьком дитини, однак телефон був вимкнений, тому харків'янка звернулася в поліцію.

Дівчинку звати Софія Сустіна. Телефон її батька знаходиться поза зоною досягнення.

Прикмети дівчинки: на вигляд 2 роки, зріст 86 см, волосся світло-русяве, зліва на лобі, біля ока і на підборідді шрам. Була одягнена в синю куртку, рожеву шапку з двома бубонами, сірі з рожевим чоботи, темно-сині штани з сірими вставками.

Відкрито кримінальне провадження. Поліція просить усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження дитини, повідомити за телефонами: (057) 700 43 04; 068 570 12 00; 102 або іншим зручним способом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні