У селі на заході України знайшли тіла трьох безвісти зниклих дітей

0
У селі на заході України знайшли тіла трьох безвісти зниклих дітей
У вівторок, 30 січня, під час обстеження дна водойми неподалік села Переволока на Тернопільщині водолази виявили та доставили на берег тіла дітей.

Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

"30 січня були продовжені пошуки трьох неповнолітніх жителів села Переволока Бучацької територіальної громади Чортківського району, 2009, 2010 та 2011 років народження, які зникли 28 січня. Від ДСНС залучено 40 рятувальників та 10 одиниць техніки: група водолазно-рятувальних робіт, гірське пошуково-рятувальне спелеологічне відділення, кінологічне відділення та фахівці сектору БПЛА. На жаль, трагедії уникнути не вдалось. Під час обстеження дна водойми водолази виявили та доставили на берег тіла дітей", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановлюють обставини події.





Раніше у поліції зазначали, що встановлюють місцеперебування неповнолітніх Приймак Богдана Васильовича 2009 року народження, Швиткого Богдана Петровича 2010 року народження та Непіп Володимира Володимировича 2011 року народження.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні