У Польщі п'яна пара напала на українку з дітьми

0
У Польщі п'яна пара напала на українку з дітьми
В Ополе Польщі чоловік та жінка у стані алкогольного сп'яніння напали на громадянку України з трьома дітьми на автобусній зупинці через те, що вони спілкувалися українською. Пара штовхала і вигукувала "Слава Путіну".

Про це повідомляє польське видання Nowa Trybuna Opolska.

Інцидент стався 6 липня на автобусній зупинці "Wiosenna-Prószkowska", коли 45-річна Надія з Тернополя з трьома дітьми 8, 10 і 13 років поверталася додому з прогулянки. Молоді чоловік та жінка 25-27 років почули українську мову та підійшли до сім'ї. Вони перегородили їм дорогу та агресивно кричали.

"Хіба ви українці", "Путін вас роз***", "Ви приїхали сюди за програмою "Родина 500+", "Ку**а українська", – також кричали вони.

Пара товкнула матір трьох дітей та пішли до магазину по горілку. У цей час жінка викликала поліцію та сіла на зупинці чекати правоохоронців.

"Але тим часом вони повернулися. Цей хлопець помахав пляшкою перед нашим обличчям і сказав нам вийти з автобусної зупинки. Він кричав "Слава Путіну і Україні на**й". Він показав середній палець, перш ніж сісти в автобус", - зазначила Надія.

Вона також проінформувала про цей випадок місцеву прокуратуру. Пару розшукує поліція, відслідковуючи камери відеоспостереження на зупинці та магазині. Їм загрожує до трьох років ув'язнення за фактом образи за національною ознакою.

"Я багато разів чула від людей слова підтримки України. Я вперше зустрівся з такою агресією, яка торкнулася моєї родини кілька днів тому", – сказала українка.

Вона 20 років поспіль їздить до Польщі працювати прибиральницею. Діти приїхали до матері, щоб навідати її.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні