У Польщі в квартирі знайшли тіло 37-річної українки. ФОТО

0
У Польщі в квартирі знайшли тіло 37-річної українки. ФОТО
У польському місті Легниця в ніч із суботи на неділю в одній із квартир стався страшний злочин. На трьох громадянок України напав чоловік із ножем, пише Обозреватель.

В результаті 37-річна українка загинула, а її 14-річна донька та ще одна жінка отримали поранення.

Постраждалу дівчину з колото-різаними ранами грудей з місця події доправили до лікарні. Лікарі повідомляють, що вона перебуває у тяжкому стані.

У квартирі, де виявили тіло українки, була ще одна жінка, яка мала поранення рук. Поліція одразу розпочала розшук злочинця. Його знайшли неподалік місця злочину.

Затриманий чоловік був у крові. Також правоохоронці виявили у нього закривавлений ніж. За словами окружного прокурора Легниці Радослава Врембяка, чоловік, який вчинив вбиство, раніше був судимий за злочини проти власності.

За попередніми даними, чоловік проник у квартиру з метою пограбування. Першою його побачила 37-річна українка, яка була смертельно поранена ножем, а потім аналогічне поранення отримала 14-річна дівчина, яка прокинулася від криків матері.

Також крики розбудили ще одну жінку, на яку напав злочинець. Усі троє постраждалих є громадянками України. Вони жили у будинку разом із п'ятьма іншими громадянами України.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні