У Польщі на двох українок напали з ножем, одна загинула

0
-4
У Польщі на двох українок напали з ножем, одна загинула
У Польщі двоє невідомих чоловіків скоїли напад з ножем на двох громадянок України.

Про це повідомляє tvn24.

Напередодні поліцейські отримали повідомлення про те, що в Нацпольську Мазовецького воєводства чоловік напав з ножем на двох жінок.

Правоохоронці встановили, що в будинок прибули двоє чоловіків, один з яких вийшов з автомобіля і напав на жінок, поранивши їх ножем. Потім нападники зникли з місця злочину, а сусіди почули крик і повідомили екстреним службам.

"Одну з постраждалих каретою швидкої допомоги доставили в лікарню, інша у віці 29 років померла, попри проведені реанімаційні заходи", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що на момент нападу у квартирі, де проживають Українки, було двоє дітей (віком 2,5 року і 5 місяців). Їх також привезли в лікарню на обстеження.

Автомобіль, на якому зникли нападники в декількох кілометрах потрапив в аварію і з'їхав у кювет. Чоловіки покинули автомобіль і продовжили втечу пішки. Одного з них затримали поліцейські - він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Іншого затримали через кілька годин, він виявився громадянином України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні