У волинській школі дітей годують кашею з хробаками

2
-2
У волинській школі дітей годують кашею з хробаками
В Устилузькій ЗОШ для дітей готують кашу із хробаками.

Про випадок розповіли жителі Устилуга, чиї діти відвідують місцевий навчальний заклад, пише "ВолодимирМедіа".

Як розповідають батьки школярів, обіди, котрі до речі коштують 16 гривень в день, не тільки не відповідають технологічним картам, а й не витримують жодної критики. Кашу вже довгий час готують із хробаками, м'ясні страви (котлети) із неприємним смаком та запахом.

Кажуть, чай – і той неможливо пити. Бура речовина, без смаку та цукру – ось чим годують школярів в Устилузі. Більшість батьків взамін цієї неїстивної "стряпні" надає перевагу домашнім бутербродам, виряджаючи дітей до школи.

Мало не тиждень у навчальному закладі, як наголошують батьки, триває колотнеча. Ось тільки чомусь дирекція, керівництво ОТГ та санітарна служба на усе це дивиться крізь пальці. Невже потрібно чекати, поки інфекція почне "косити" учнів?

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякуємо Голові обл ради і мудрим укропам
Відповісти
Що, Палиця напару з Ігорем Валерійович черв'яків у каструлі закидали? Так, вони козли, але поварі святі, чи засліпило? Може нормальні продукти по хатах порозсовували? Може тут "Рука Кремля" винувата, чи ті скоти, які перш за все варять це їдло і мовчать тихенько в тряпочку? Вату вийми з голови.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні