У Харкові невідомі вбили студенток-іноземок

0
-3
Поліція виявила тіла з ознаками насильницької смерті в квартирі, яку винаймали дівчата.

У Харкові на вулиці Васильківська в одній із квартир багатоповерхового будинку знайшли мертвими двох іноземних студенток.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

"3 січня 2019 року близько 09:30 до поліції звернувся 19-річний чоловік із проханням встановити місцезнаходження його подруг, з якими він разом навчається на другому курсі університету. Студентки з 31 грудня 2018 року не відповідали на телефонні дзвінки", - йдеться у повідомленні.

За словами правоохоронців, прибувши до квартири, яку орендували дівчата, вони виявили тіла двох жінок 20 та 22 років із ознаками насильницької смерті.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі. Тривають слідчі та розшукові дії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні