--> Насильницька розправа: 13-річний підліток вбив 6-річну Мирославу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Насильницька розправа: 13-річний підліток вбив 6-річну Мирославу

0
-8
Насильницька розправа: 13-річний підліток вбив 6-річну Мирославу
У Харківській області 13-річний підліток вбив шестирічну Мирославу Третяк, з якою вони разом пішли гуляти.

Про це повідомляє NewsRoom.

Тіло дівчинки виявили у покинутому будинку в селищі Старий Салтів. До цього її мати розповіла, що дівчинка пішла гуляти з 13-річним сусідом. Експерти з'ясували, що смерть дівчинки була насильницькою.
Правоохоронці прийшли до висновку, що вбивцею став підліток, з яким гуляла Мирослава. Йому може загрожувати довічне позбавлення волі.

Підліток Богдан, якого підозрюють у вбивстві шестирічної дівчинки відрізнявся агресивною поведінкою. На його рахунку були неодноразові бійки з іншими дітьми. Про це розповіла сусідка Людмила.

«Він спілкувався з іншими дітьми, тільки так ... Бився, і цеглою бив, і палицями. Онука мого, Богдана, палицею бив. Онук з вулиці прийшов, ліг і лежить. Розповів, що той підбіг ззаду і вдарив палицею - по спині і по голові», - говорить жінка.

Також сусідка зазначає, що підліток живе разом з мамою, ще у нього є 15-річна сестра. Батько нерідко зловживає алкоголем і займається рукоприкладством по відношенню до старшої дочки. А ось Богдан був у неї улюбленцем. При цьому хлопець теж бив сестру. Буквально 1,5 місяці тому після одного з нападів дівчина отримала тріщину ключиці.

«Не знаю, глянеш на нього - нормальний. І допомагає, якщо щось попросиш, і все інше. Але іноді ніби як щось на нього находить», - говорить Людмила.

Версію про агресивний характер хлопця підтвердив і один з його однокласників. Мовляв, підліток майже не спілкувався з однолітками і дружив тільки з однією дівчинкою. Крім бійок, на його рахунку вбивство тварин. Хлопчик розповів, що одного разу Богдан втопив цуценят, які прибилися до його будинку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні