Чоловік зарізав 31-річну працівницю банку просто у відділенні

0
Чоловік зарізав 31-річну працівницю банку просто у відділенні
На Харківщині чоловік зарізав співробітницю банку прямо у відділенні. Як повідомили в поліції, подія сталася у сел. Кегичівка, пише Status quo.

8 вересня близько 15:00 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від очевидців події про те, що в селищі Кегичівка невідомий чоловік зарізав співробітницю банку.

При виїзді на місце події правоохоронці застали у відділенні банку 52-річного чоловіка, у якого руки та одяг були у крові, а посеред відділення установи на підлозі знаходилося тіло жінки.

Загиблою виявилася 31-річна мешканка селища Слобожанське Красноградського району.

Виявилось, що жінка консультувала свого кривдника з приводу коштів на його особистому рахунку. На ґрунті конфлікту чоловік кілька разів її вдарив ножем.

Слідчі вилучили ніж та направили на експертизу. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за уумисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу затриманому у вигляді тримання під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні