Як у луцькому «Промені» змагалися богатирі. ФОТО*

0
12
Як у луцькому «Промені» змагалися богатирі. ФОТО*
У Луцьку, на площі Грушевського, відбулась зустріч стронгменів з України та Європи. На чолі силачів був найсильніший чоловік світу Василь Вірастюк.

Спортивним дійством, 24 серпня, своє перше день народження відзначив розважальний центр «Промінь».

Гостей вітали голова волинського осередку Федерації стронгменів України Валерій Пельц та почесний президент Федерації стронгмену України, двічі найсильніша людина планети Василь Вірастюк.

На площі зібралось кілька сотень охочих подивитись на велетнів, які тягають залізо та піднімають машини. Зокрема, до Луцька завітали спортсмени з Молдови, Литви, Латвії та Польщі.

Загалом хлопці виконували шість вправ. Вони складалися із чотирьох етапів. На першому переносили два мішки по 100 кілограмів, на другому етапі – коромисло вагою 375 кілограмів на відстань 20 метрів. Потім виконали айсленд кросс та перетягнули 200-кілограмові сани. Родзинкою змагань було підняття легкового авто Ford.

Директор РЦ «Промінь» Дмитро Грелюк привітав усіх присутніх зі святом та побажав миру і злагоди.



«Перш за все хочеться привітати усіх з Днем Народження нашої країни. Побажати мирного неба та світлих, позитивних емоцій. Також ми святкуємо День Народження нашого комплексу та хочемо подякувати усім лучнам, які до на приходять та відпочивають, проводять позитивні моменти з нами», - розповідає Дмитро.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні