На Волині рятують лошатко, яке лишилося без мами: зворушлива історія «порвала» інтернет. ФОТО

2
10
На Волині рятують лошатко, яке лишилося без мами: зворушлива історія «порвала» інтернет. ФОТО
В одному з сіл Маневицького району на Волині народилося лошатко. Під час пологів його мама померла, і господар змушений буде пустити лоша на м’ясо, якщо його хтось не купить.

Історію розповіла у Фейсбуці мешканка Київщини Людмила Ускова. Вона наголосила: взялася шукати нового господаря тварині, але не готова розголошувати точного місця, адже віддадуть лошатко тільки в “надійні руки”.

Менш ніж за добу її повідомлення у Фейсбуці поширило 1 тисяча 154 людини.

“Лоша народився 5 квітня. Терміновий продаж протягом 2 тижнів, інакше господар здасть на м'ясо” – пише жінка.



“Пологи виявилися для кобили трагічними – лоша неправильно йшло і порвало мамі кишку, через що вона загинула. Лоша господареві не потрібне зовсім. Він планував його здати м'ясникам прямо після пологів. М'ясники відмовилися - аж надто мале” – йдеться у повідомленні.

“Поки тваринку годує сусідка коров'ячим і козячим молоком. Але у неї всього два тижні, щоб підрости і ... піти під ніж або стати надійним супутником своїй людині!”

Господар готовий продати лоша за 2 тисячі гривень.

“Велике прохання, якщо у Вас є плани і бажання взяти до себе лоша, враховуйте всі супутні обставини! Цього малюка потрібно годувати через кожні 2 години! Йому потрібне кобиляче молоко або дорогі замінники! Йому потрібно створити особливі умови транспортування, так як воно дуже слабке ще й погано стоїть на ногах!” – додає авторка повідомлення.

"Так, ми не є господарями цього лошати, але ми взяли на себе відповідальність, аби його прилаштувати. І намагаємося зробити це максимально якісно" - пише авторка повідомлення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трагічний випадок. Дай вам бог здоров'я, що ви знаходите в собі сили доглядати лоша. Бажаю вам здоров'я і хороших пасхальних свят. А ще дуже хочу, щоб лоша знайшло господаря. Нехай Бог в цьому допоможе.
Відповісти
Напишіть номер телефону власника.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні