Кохалися на дровах: волинський Отелло поліном відлупцював коханця дружини

0
-3
Кохалися на дровах: волинський Отелло поліном відлупцював коханця дружини
У Маневицькому районі чоловік повернувся додому та «зловив» свою дружину з односельцем у дровітні. Про це йдеться у вироку Маневицького районного суду Волинської області.

У березні волинянин повернувся додому та виявив на подвір’ї гужову підводу односельця. Пізніше він почув дивні звуки, які чулися з дровітні. Зайшовши у приміщення, він побачив, що між його дружиною та односельцем відбувається статевий акт, пише Правда.Волинь.

Розхвилювавшись, розлючений чоловік вдарив коханця ногою, а потім взяв березове поліно і почав бити його по голові. Від ударів чоловік впав на землю та не зміг самостійно пересуватися. Як розповів потерпілий, що в той день він підвозив жінку додому, яка була у стані алкогольного сп’яніння. На подвір’ї у них виникло бажання вступити у статеві зносини, після чого вони пішли у дровітню, де їх «зловив» чоловік жінки.

Як він зазначив, що відбувалося після цього – не пам’ятає, бо до свідомості прийшов уже в лікарні. Відомо, що чоловік, який побив коханця своєї дружини, має професійно-технічну освіту, працює вантажником ТОВ «Віктол Транс» та має неповнолітню дитину.

Суд призначив йому покарання у виді обмеження волі на 1 рік умовно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні