Блогер порівняв луцький УКРОП з «маленькими тваринками». ВІДЕО

1
-5
Блогер порівняв луцький УКРОП з «маленькими тваринками». ВІДЕО
Луцький журналіст і політик Святослав Зелінський, коментуючи у своєму відеоблозі скандальну сесію Луцької міської ради, порівняв поведінку депутатів фракції “УКРОП” з поведінкою героїв мультфільму про Мауглі.

“Я б хотів зараз наголосити лише на позиції партії "УКРОП". Сумно було дивитися на цих людей. Їхня позиція нагадує мені радянський мультик про Мауглі, там є такий Шер Хан, а біля нього бігали маленькі тваринки, які йому підгавкували і провокували його на погані вчинки” – говорить Зелінський у своєму блозі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцький журналіст і політик Святослав Зелінський почав вести відеоблог

“Всі знають, як Шер Хан сумно закінчив. Я не пророкую таку долю "УКРОПу" але на сесії з розподілу цієї землі він нічого не виграв” – вважає блогер.

“Депутати “УКРОПУ” отримали лише серйозні електоральні мінуси. Як показує соціологія, їхніх симпатиків зменшилося за останніх півроку приблизно на 10%. Якщо такими темпами вони будуть так і далі працювати, я думаю на наступних місцевих виборах їхня партія зменшиться абсолютно суттєво” – додав Святослав Зелінський.

“Позиція у них сумна. Якщо вони не будуть потурати маленьким фракціям або маленьким депутатським групам, які їх супроводжують, більшість розпадеться і вони втратять владу у Луцьку. А якщо владу утримають - перспективи сумні. Я думаю, їм пора робити висновки” – резюмував автор блогу.

Нагадаємо, у середу, 28 лютого, депутати Луцької міської ради віддали два гектари комунальної землі на вулиці Рівненській в оренду приватній фірмі під забудову житлового комплексу. Це питання викликало не лише бурхливі дискусії у сесійній залі, й затягування роботи сесії далеко за північ, шарпанину і бійки.



ЧИТАТИ ТАКОЖ: Весняний мордобій. РЕПОРТАЖ ЗІ СКАНДАЛЬНОЇ СЕСІЇ ЛУЦЬКРАДИ

Довідково:

У 1973 році студія "Союзмультфільм" випустила мультиплікаційний серіал "Мауглі". режисера Романа Давидоваза сюжетом "Книги джунглів" англійського письменника Ред’ярда Кіплінга.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще б почистили тротуари, зупинки від снігу. Жах, що робиться, не можна пройти. Лузери.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні