Ігор Палиця розповів про майбутнє партії «УКРОП». ВІДЕО

1
1
Ігор Палиця розповів про майбутнє партії «УКРОП». ВІДЕО
Партія «УКРОП», зареєстрована у вересні 2014 року, не брала участі у парламентських виборах, тому що люди хотіли нових облич. Проте вона живе і працює.

Про це в ефірі телеканалу «Аверс» розповів у четвер, 28 листопада, Ігор Палиця, член президії партії «УКРОП», народний депутат України, обраний в окрузі №22 (м. Луцьк).

Відповідаючи на запитання кореспондента інтернет-видання «Волинь24», яке політичне майбутнє проєкту «УКРОП», Ігор Палиця сказав (на відео з 28 хв. 46 сек.):

«Партія працює. Партія жива. Партія не брала участі в останніх виборах до Верховної Ради, тому що ви бачили, що відбувалося. Відбувалася загальна ейфорія. Люди хотіли нового, нових облич. Ніде щоб ці обличчя перед цим не працювали. Навіть сильним кандидатам від «УКРОПу» (я не кажу про себе, про керівників організацій), сильним людям, які були в «УКРОПі», не дали можливості майже ніде, крім Рубльова, взяти участь у «Слузі народу». Тому що це був «УКРОП», це була стара політична сила. Що буде завтра, ми не знаємо. «УКРОП» так само залишається на патріотичних позиціях. І не тільки патріотичних щодо зовнішнього ворога, а й до внутрішнього ворога, який сьогодні економічно хоче зруйнувати Україну».

Довідково. В'ячеслав Рубльов, ексголова фракції «УКРОП» у Волинській обласній раді, обраний нардепом від партії «Слузі народу» у мажоритарному виборчому окрузі №20 (центр – м. Горохів).


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Загнувся твій укропчик пане.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні