Луцький журналіст і політик Святослав Зелінський почав вести відеоблог

3
0
Луцький журналіст і політик Святослав Зелінський почав вести відеоблог
Лучанин Святослав Зелінський почав знімати відеоблог.

Наразі у нього – два випуски відеоблогу.

Автор ділиться у них власними суб’єктивними судженнями про актуальні події і явища суспільно-політичного життя Волині і України.

«Намагатимуся робити щотижневі випуски» – пояснив Святослав Зелінський.

На питання, для чого йому це, автор відповів: «Повертаюся до громадського життя»

Він повідомив, що зйомки і монтаж йому допомагає робити луцький оператор Юрій Фетисов.

“Але в подальшому планую робити це самостійно” – додав Зелінський.

Святослав Зелінський відомий лучанам насамперед як секретар Луцької міської ради і заступник міського голови у період, коли мером Луцька був Богдан Шиба (2006-2010 роки). У 2010 році Зелінський був кандидатом у депутати Луцької міської ради від партії "Молода Україна".

Нині Зелінський очолює ОСББ «Світлий квартал» - об’єднання мешканців будинку на вулиці Світлій (в районі вулиці Коперніка).

Лучани середнього і старшого віку пам’ятають його за ефірами Волинського телебачення, де він пройшов шлях від диктора до завідувача відділу інформації.

Остання публічна поява Зелінського була у 2016 році, коли він був був автором і ведучим підсумкової інформаційно-аналітичної передачі «Субота. Вечір» на телеканалі «Аверс». Відеощоденник, який він започаткував нині, схоже, є продовженням цих студій, лише в дещо видозміненому форматі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, на кого працює цей, вибачте, пан? Так якось делікатно про все сказано, які ніби він звертається не до глядачів і слухачів, а до давно небіленої стіни. Репутація, як цнота - втратити її можна лише один раз. Зелінський її втрачав багато разів: і на телебаченні, і в заступниках Богдана Шиби... Власне, ті, хто за гроші ув’язується в помийні битви і вигадує рейтинги, в перспективі може залишитись і без репутації, і без цноти. Подейкують, що цноту можна вшити в хорошого хірурга і лягти в ліжко в "першу" шлюбну ніч целкою. Шкода, що досягнення нинішньої медицини ще не досягли рівня вшивання репутації. Зелінський, очевидно, працює над цією проблемою? Якщо є якісь досягнення - будьте ласкаві: я про них напишу у видання з найвищим рейтингом.
Відповісти
О,і укропівці тут як тут
Відповісти
Ну якщо Зелінський з' являється на небосхилі - то вже вибори скоро! :) Вже себе продає :) Але вещать не з екрану ТБ тра, а з чайника :))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні